Inscripcions tancades.

Existeixen diferents modalitats de cursos en FAP, però donem importància a la presencialitat en aquesta posada en marxa del projecte FAP per tal d’afavorir la compartició d’experiències i engegades de nous models de gestió en els equips d’atenció primària dels serveis socials.

 

Les modalitats dels cursos que oferim són:

Cursos en línia
El contingut dels quals està penjat en la plataforma de formació i l’alumne estudia i entrega les tasques per aconseguir l’APTE.

Cursos telepresencials
En streaming, en els quals professorat i alumnat estan als seus diferents llocs de treball i es connecten per videoconferència.

Cursos presencials
Es realitzaran de forma presencial en diferents aules adaptades a la situació sanitària actual.

En cas que la situació sanitària no recomane alguna de les modalitats de cursos proposades, des de l’FVMP prendrem les mesures adients per tal d’adaptar la modalitat sense perdre la formació.

 

Hem fet una primera reserva d’espai físics:

Centre Municipal de Serveis Socials de Benimaclet. C/ Sant Esperit núm. 15, València (entrada principal pel C/ de la Murta).

MUVIM. C/ Quevedo, núm. 10, València.

EVES. C/ Juan de Garay, núm. 21, València.

Edifici de Magisteri de Mont-Olivet. C/ Alcalde Reig, núm. 8, València.

Aquestes són les seus inicials, però tindrem en consideració els vostres municipis per si cal buscar noves seus més pròximes als vostres llocs de treball. Una de les premisses de FAP és portar la formació de forma transversal i al llarg del territori.

El termini d’inscripció per a les formacions estarà obert fins al 16 de maig.

Des del dia 17, i fins al 29 de maig farem la selecció de les persones participants que rebran un correu electrònic per tal de confirmar la seua assistència.

Recordeu que cada participant podrà triar un màxim de tres formacions.

Accions Formatives

Hores de Formació

Persones Formades